Beroepsorganisaties, Klachten en Privacy

Aquamarijn - Training, Coaching en Advies is aangesloten bij de NOBCO en verbindt zich op die manier aan de Etische Code die de NOBCO  hanteert zoals deze is opgesteld door de NOBCO. In januari 2011 heeft Andy Veelenturf de NOBCO certificering en accreditering ontvangen voor Niveau Practitioner. Aquamarijn volgt de gedragscode van het CSR en de NOBCO en heeft een eigen klachtenregeling gebaseerd op die van de NOBCO. 

Andy Veelenturf is gecertificeerd biofeedback- en hartcoherentietherapeut en ingeschreven in het register van de Biofeedbackverening Nederland.

Zij heeft ook een verwijsovereenkomst met het CSR, Centrum voor stressmanagement, wat betekent dat zij clienten krijgt doorgestuurd die zich met stress-klachten bij het CSR-Centrum hebben gemeld. Zij zit in de coachingspool van de provincie Noord-Brabant en heeft tevens een verwijsovereenkomst met ASR / De Amersfoortse. 

Aquamarijn  - Training, Coaching en Advies heeft haar manier van gegevensverwerking gemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP). Dit is wettelijk verplicht. Deze vermelding is openbaar onder meldingsnummer 1546577; u kunt de vermelding bekijken op de internetsite van het CBP:  www.cbpweb.nl. Het privacyreglement is hier te vinden

Aquamarijn is geregistreerd bij het CRKBO, waardoor de stressreductietraining en mindfulnesstrainingen vrijgesteld zijn van btw. 

De algemene voorwaarden voor de stress-reductietraining zijn hier te vinden. 

Andy Veelenturf is NLP masterpractitioner en heeft de certificering tot TimeLine Therapy Practitioner en tot Hypnose Master Practitioner behaald. Eind 2015 heeft zij haar opleiding tot NLP Mastercoach afgerond. 

Andy Veelenturf heeft tevens een licentie voor de WerkEnergieAnalyse.