Reacties clienten

Foto van strand en een blauwe zee

Ik heb heel veel aan jouw coaching gehad en ik ben er dankzij jouw aanpak ook zo snel achter gekomen waar het bij mij mis ging. Daarom zal ik het geleerde zeker in de praktijk benutten. Volgens mij heb ik mijn lesje wel geleerd. De signalen zijn voor mij nu duidelijk geworden waardoor ik volgende keer eerder bij mijzelf aan de rem trek. Reuze bedankt voor de begeleiding! (GdC, Projectontwikkelaar)

Ik wil je bedanken voor de zeer prettige samenwerking en je kundige manier van werken waardoor ik samen met jou het dal waarin ik terecht was gekomen toch weer sneller dan ik had verwacht kon verlaten. In onze gesprekken wist je me steeds weer ergens te raken waardoor ik na ging denken over mijzelf en ik met het nieuwe inzicht of de geleerde vaardigheid weer aan de gang kon. (NE, Informatiebeheerder)

Dankzij jouw adviezen en behandeling heb ik mijn hyperventilatie onder controle gekregen. Het was veel oefenen maar ik herken nu de signalen en weet wat ik moet doen als ik ze op voel komen. Ik heb nu weer controle over mijn eigen lichaam en ga nu vol zelfvertrouwen moeilijke gesprekken en overleggen in. (ST, hoofduitvoerder)

Dank voor het toesturen van de eindrapportage. Mijn patient heeft erg veel baat gehad bij de begeleiding door jou! (EF, Bedrijfsarts)

Wat ben ik blij met jouw begeleiding! Vanaf het moment dat ik bij jou binnen stapte voelde ik me rustiger worden. De cardioloog en internist konden niets vinden...Lichamelijk was er niets aan de hand...  Jij legde heel eenvoudig uit wat je op het scherm tijdens de biofeedbackmeting zag: een veel te snelle ademhaling! Met de handvatten die je me gaf kon ik aan de slag met het verbeteren van mijn ademhaling. Al na een paar weken voelde ik resultaat! Wat heerlijk dat ik die lichamelijke klachten nu kwijt ben. (NvM, afdelingshoofd)