Vergoeding en klantinformatie

De kosten voor een traject kunnen vooralsnog niet bij de zorgverzekeraar gedeclareerd worden. De werkgever vergoedt vaak coaching als het gaat om burnout-behandeling, re-integratie, preventie of persoonlijke ontwikkeling. Vraag hiernaar bij je werkgever. De werkgever kan proberen de kosten voor een traject af te trekken in het kader van de Wet vermindering loonbelasting.

Een training Mindfulness wordt vaak vergoed door de zorgverzekeraar als je aanvullend verzekerd bent. In 2015 gaan verzekeraars VGZ, Univé, Umcz, IZA Gezond Samen en IZA Overig in het aanvullende pakket mindfulness vergoeden bij burn-out klachten. De vergoeding zal rond de 350 euro per cliënt zijn (maar check de polis voor de precieze bedragen). Het betreft een tegemoetkoming in de kosten van een 8-weekse MBSR of MBCT (beide zijn mogelijk!) voor verzekerden van 18 jaar en ouder met burn-out klachten. Voorwaarden: de MBSR of MBCT moet gegeven worden door mindfulnesstrainers die VMBN lid zijn. Ook moet de deelnemer een verwijsbrief van huisarts of bedrijfsarts hebben. De verwijsbrief kan de deelnemer samen met de factuur van de trainer meesturen naar de verzekeraar. Ik ben al een aantal jaar aangesloten bij de VMBN. 

Aquamarijn hanteert marktconforme tarieven en levert hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. Bij een coachingstraject zijn gemiddeld 8-14 vervolg afspraken (na de intake) voldoende om de gewenste resultaten te behalen. Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact op met Aquamarijn.

Aquamarijn gaat er van uit dat wanneer we een afspraak maken, je deze ook nakomt. Soms zijn er echter situaties dat je genoodzaakt bent om af te bellen. Afspraken die meer dan 24 uur van te voren worden afgezegd brengt Aquamarijn niet in rekening. Vergeet je een afspraak of zeg je deze te laat af dan brengt Aquamarijn deze wel in rekening.