Wie is Aquamarijn?

Andy Veelenturf – de Wit

Andy Veelenturf - de Wit is het gezicht achter Aquamarijn. Zij is gespecialiseerd in het meten en behandelen van klachten die voortkomen uit overbelasting en chronische stress. De klachten worden aangepakt door een goed werkende combinatie van: Burnoutbegeleiding Biofeedback en hartcoherentie Ontwikkelen van Persoonlijk Leiderschap Mindfulness

Zij is gecertificeerd CSR-coach,  Biofeedbacktherapeute en Mindfulnesstrainer. Een Unieke combinatie! In Nederland zijn maar enkele coaches die deze combinatie kunnen leveren. Zij krijgt cliënten doorverwezen door CSR-centrum (Centrum voor Stressmanagement), huisartsen, bedrijfsartsen en verzuimbegeleiders bij werkgevers. 

Andy (1960) was na haar studie Fysische Geografie (doctoraal 1986) een aantal jaren werkzaam bij het ministerie van VROM als communicatie-adviseur. Zij heeft daarna als freelancer gewerkt en zij was geruime tijd in diverse functies werkzaam bij verschillende werkgevers in de (semi)overheid en non-profitsector. In 2005 heeft zij zich gespecialiseerd tot coach, trainer en therapeut. Sinds januari 2006 heeft zij een eigen bureau: Aquamarijn - Training, Coaching en Advies.

Aquamarijn is gevestigd op een landelijke lokatie, aan een oude dijk in Den Dungen (bij 's-Hertogenbosch). De trainingsruimte biedt een idyllisch uitzicht op een "wiel" dat wordt gedeeld met buizerds, aalschovers en ijsvogels. 

 

Portret Andy Veelenturf

RELEVANTIE SCHOLING EN VAKOPLEIDINGEN

1996-1997
Psychologie (Universiteit Maastricht)
2005-2006
Opleiding mensgericht coachen (Academie voor counseling en coaching)
2006
Enneagramtrainersopleiding (Andromeda Academy)
2007
NLP Practitioner (Beliefs)
2009
Kernkwadranten (Daniel Ofman)
2010
RET-Basic (Schouten & Nelissen)
2010
Specialisatie-opleiding tot CSR-therapeut voor diagnostiek en behandeling van het Chronisch Stress Syndroom (CSR Centrum, CSR = chronische stress reversal)
2011-2012
Basisopleiding mindfulnesstrainer (SeeTrue)
2011-2012
Opleiding tot biofeedbacktherapeut (Kracht door Balans)
2012
Specialisatiecursus tot Hartcoherentietherapeut (GGZ Nederland)
2013
Vervolgopleiding mindfulnesstrainer (SeeTrue)